Loading...

Sommeryoga i jurten: Yin Yoga og Yoga Nidra

Velkommen til en rolig og nærende yogapraksis i vores smukke jurt! Tirsdage aftener  juli måned fra kl. 18.30-20.00 inviterer vi dig til at deltage i Yin Yoga og Yoga Nidra.

Du kan tilmelde dig på følgende datoer - bemærk at tilmelding er nødvendig.

 

Tirsdag d. 9 juli - Book her

 

Tirsdag d. 16. juli - Book her

 

Tirsdag d. 30. juli - Book her

 

 

Hvad kan du forvente?

Yin Yoga og Yoga Nidra er to dybt afslappende og terapeutiske praksisser, der komplementerer hinanden og tilbyder en helhedsoplevelse af kropslig og mental velvære.

Yin Yoga:

Yin Yoga er en langsom og meditativ form for yoga, der fokuserer på at strække og stimulere kroppens dybere bindevæv, såsom ledbånd, sener og fascier. Denne praksis adskiller sig fra mere dynamiske yogaformer ved at:

  • Lange holdninger: Yin Yoga-positioner holdes typisk i 3-5 minutter eller længere. Dette giver dig mulighed for at nå dybere ind i bindevævet, hvilket øger fleksibiliteten og forbedrer kroppens bevægelsesområde.
  • Stilne sindet: Den langvarige natur af yin-positionerne giver mulighed for en meditativ tilgang, hvor du kan fokusere på dit åndedræt og bringe opmærksomheden indad. Dette hjælper med at reducere stress og angst.
  • Balancerer energi: Yin Yoga arbejder med kroppens energikanaler (meridianer), som er kendt fra traditionel kinesisk medicin. Ved at stimulere disse kanaler kan du forbedre energiflowet og balancere kroppens indre systemer.

Yoga Nidra:

Yoga Nidra, også kendt som yogisk søvn, er en guidet meditation, der tager dig til en dyb tilstand af bevidst afslapning. Under Yoga Nidra:

  • Dyb afslapning: Du vil blive guidet gennem forskellige stadier af afslapning, som hjælper dig med at slippe fysiske, mentale og emotionelle spændinger.
  • Mental klarhed: Ved at bringe kroppen i en tilstand mellem vågenhed og søvn, kan Yoga Nidra hjælpe med at forbedre mental klarhed, kreativitet og fokus.
  • Stressreduktion: Denne praksis har vist sig at reducere stress, angst og søvnløshed, da den beroliger nervesystemet og fremmer en følelse af indre ro.
  • Selvudvikling: Yoga Nidra kan også bruges som et redskab til selvudvikling, hvor intentioner (sankalpa) sættes i en tilstand af dyb afslapning, hvilket kan styrke positive ændringer i dit liv.

Praktiske oplysninger:

  • Tidspunkt: Hver tirsdag aften kl. 18.30-20.00
  • Pris: 150 kr. pr. session

Særlige betingelser:

Vi ønsker, at alle skal have mulighed for at deltage, uanset økonomisk situation. Hvis du er studerende, pensionist, arbejdsløs eller sygemeldt, så kontakt os, så finder vi en løsning, der passer dig. Skriv til Natassia på tlf. 2390 7473/ info@lykkedalretreat.dk

 

Tag en pause fra hverdagen og fordyb dig i en beroligende yogapraksis, der nærer både krop og sind. Vi glæder os til at se dig i jurten!

Namaste