Loading...

Kom med på en afslappende workshop med yin yoga & meditation i jurten i naturen

Tag en pause fra hverdagens travlhed og kom med på denne skønne workshop, hvor du kan fordybe dig i dybdeafslappende yin yoga og meditation i en smuk jurt midt i naturen på Lykkedal Retreat nær Helsinge.

 

 

Praksisk info

Dato: Søndag d. 1 september

Tid: Kl. 11-13

Sted: Lykkedal Retreat, Dalvej 5, 3200 Helsinge

Pris: 250 kr. 

 

Få plads her

 

Hvad er yin yoga?
Yin yoga er en blid og meditativ yogaform, hvor alle kan være med – uanset erfaring. Denne praksis fokuserer på at afspænde kroppen i dybden ved at holde stillingerne i længere tid end i traditionel yoga, hvilket giver bindevævet mulighed for at give slip på spændinger og blokeringer. Yin yoga er rolig, meditativ og målrettet mod at nå bindevæv, sener og led. Vi kombinerer strækkene med dybe åndedrætsøvelser, der fremmer grounding og en dyb forbindelse til din krop.

Fordele ved Yin Yoga:

  • Øget fleksibilitet: Ved at holde stillingerne i længere tid får du mulighed for at strække bindevævet og senerne, hvilket gradvist øger fleksibiliteten.
  • Stressreduktion og afslapning: Yin yoga aktiverer det parasympatiske nervesystem, hvilket fremmer afslapning og reducerer stressniveauet. Det er en fremragende måde at finde indre ro på.
  • Stimulerer energiflow: Ved at åbne kroppens meridianer og energikanaler hjælper yin yoga med at forbedre energiflowet gennem kroppen og styrker kroppens vitale organer.
  • Øger bevidsthed og meditation: Den langsomme natur af yin yoga, kombineret med de naturskønne omgivelser på Lykkedal, skaber et rum for øget selvbevidsthed og meditation. Det er en mulighed for at fordybe sig i nuet og forbedre forbindelsen mellem krop og sind.

Urteinfusion og essentielt oliebad:
Inden og under workshoppen vil vi tilbyde en skøn og vitaliserende urteinfusion, som understøtter din krop og sind i at finde ro og balance. Under meditationen vil du desuden blive forkælet med et essentielt oliebad, der hjælper med at balancere dine sanser og forstærke den meditative oplevelse. De nøje udvalgte essentielle olier skaber en harmonisk atmosfære, der beriger din rejse ind i dyb afslapning.

Efter sessionen:
Når yogaen er færdig, byder vi på lækre snacks i vores hyggelige skovcafé. Her kan du slappe af og nyde de naturskønne omgivelser. Du er også velkommen til at gå en tur rundt på Lykkedal Retreat, hvor du kan hilse på vores søde dyr og tage den fredfyldte atmosfære ind.

Om Lykkedal Retreat:
Lykkedal Retreat er et idyllisk kursuscenter beliggende i naturskønne omgivelser, kun 35 minutters kørsel fra København. Vores yoga-undervisning foregår i en smuk jurt med udsigt til naturen, den historiske Pibe Mølle og hestefolde.

Om underviseren:
Natassia Rosewood, indehaver af Lykkedal Retreat og erfaren yoga- og meditationslærer, ser yin yoga som mere end blot en fysisk praksis – det er en rejse ind i sindet. Yin yoga tilbyder et kontrastfyldt pusterum fra det hektiske tempo i hverdagen og giver mulighed for at genoprette balance på flere niveauer. Uanset om du er nybegynder eller erfaren yogi, kan yin yoga være en berigende tilføjelse til din praksis. Natassia vil være din guide under workshoppen.

 

 

Ja tak til fornyet energi og velvære

 

 

Anbefalinger fra tidligere kursister:

"En fantastisk oplevelse! Yin yogaen i jurten gav mig en ro, jeg sjældent har følt før."

"Lykkedal Retreat er virkelig en oase af fred og skønhed. Jeg nød hvert øjeblik af workshoppen og gik derfra med en dyb følelse af afslapning." 

"Jeg kan varmt anbefale denne workshop til alle, der har brug for en pause fra hverdagen. Naturen, yogaen og den varme atmosfære var helt perfekt." 

"En unik og vidunderlig oplevelse. Det var første gang, jeg prøvede yin yoga, og det var utroligt, hvor afslappet og fornyet jeg følte mig bagefter." 

 

Del gerne denne begivenhed med en der kunne have brug for en dag med ro og fordybelse.

 

Vel mødt til nogle skønne selvforkælelsestimer.