Loading...

Yoga, Naturkontakt, Klang og Gong & Cacao Ceremoni Workshop

- En skøøøn kombination for krop, sind og sjæl....

Dyk ned i en fordybende oplevelse af indre ro og forbindelse med vores populære krop, sind, ånds workshop - denne gang med afsluttende klangskåle og gong healing. Denne workshop kombinerer kraften fra yin yoga, kundalini yoga, energiøvelser, breathwork og mindfulness i naturen, som arbejder i harmoni for at bringe balance og fornyet energi til krop og sind.

Dato og tid: Vi byder dig velkommen til at deltage den 14. juli kl. 11:00-14:30.

Sted: Lykkedal Retreat, Dalvej 5, 3200 Helsinge

Pris: 450 kr. inkluderer te og snacks i pausen samt en skøn essentiel oliegave, der grounder.

 

Kom med her

 

Workshop Indhold:

  • Yin Yoga: Åbner og strækker dybt bindevævet og hjælper med at frigive spændinger, samtidig med at det skaber rum til indre ro og refleksion.

  • Kundalini Yoga: Vækker og forstærker den indre energi gennem dynamiske bevægelser, åndedrætsøvelser og mantraer, der hjælper med at styrke nervesystemet og øge bevidstheden.

  • Breathwork: En kraftfuld praksis, der anvender bevidste åndedrætsteknikker til at frigøre spændinger, øge energiniveauet og skabe indre ro og klarhed.

  • Energiøvelser: Bringer balance og harmoni ved at stimulere energiflowet i kroppen gennem en blanding af åndedrætsøvelser, meditationspraksis og visualiseringsteknikker.

  • Naturkontakt & Mindfulness: Vi integrerer mindfulness-øvelser i naturen, som giver mulighed for at forbinde dybere med omgivelserne, lytte til naturens lyde og mærke jordens energi. Disse øvelser fremmer en følelse af jordforbindelse og indre ro.

Vores workshop inddrager også en Cacao Ceremoni, hvor vi nyder den ceremonielle cacaos varme og nærende egenskaber. Cacao er kendt for at åbne hjertet og skabe forbindelse til vores dybeste intentioner, hvilket gør det til en ideel følgesvend til vores yogapraksis.

Efter yogapraksis, ceremonien og breathwork er der mulighed for at opleve dyb afslapning og healing med klangskåle og gong, der sender beroligende vibrationer gennem kroppen og hjælper med at genoprette balance og harmoni.

Workshoppen finder sted i Lykkedals smukke rundsal og historiske jurt omgivet af Nordsjællands skønne natur, der skaber en unik og berigende atmosfære for din indre rejse.

 

Undervisere: Natassia facilititerer blid yin yoga og dygtige Zøsser fra Retreatme.dk kommer med sine smukke og kraftfulde gong'er og samskaber en healende session med gong og klangskåle healing. 

 

Tilmeld dig nu og oplev en dyb forbindelse med dig selv og naturen omkring dig gennem denne transformative workshop.

 

Ja tak til groundende yoga & ceremoni

 

Tidligere deltagere:

- "Lykkedal Retreat er en oase i Nordsjællands smukke natur, tæt på byen"

- "Det var smukt og overvældende at deltage i cacao ceremonien. Yin Yogaen gjorde mig dybt afslappet, men ceremonien fik mig hjem i mig selv"

- "Jeg kunne mærke, hvor meget jeg har savnet naturen"