Loading...

Oplev dyb afslapning, fornyet energi og velvære for både krop, sind og sjæl på den naturskønne Lykkedal Retreat i Nordsjælland.

(Dette er årets sidste yoga, natur & cacao ceremoni)

Vi inviterer dig til en hjertevarm workshop med fokus på balance, grounding og at genfinde din indre kerne. Workshoppen er designet til at skabe en dyb forbindelse til både dig selv og naturen, og er en perfekt mulighed for at trække stikket og dedikere tid til egenomsorg.

Dato og tid:

Lørdag d. 12. oktober 2024, kl. 11.00-14.30

Sted:

Lykkedal Retreat, Dalvej 5, 3200 Helsinge

Pris:

450 kr.


Hvad kan du forvente af workshoppen:

  • Dyb afspænding af krop og sind gennem yin yoga og guidet meditation.
  • Inspiration til meditationsteknikker, som du kan integrere i din dagligdag.
  • Forbindelse til naturen – en grounding oplevelse i de smukke omgivelser.
  • Indsigt i æteriske oliers magi, og hvordan de kan berige din yoga- og meditationspraksis.
  • En hjertevarm cacao ceremoni, der åbner hjertet og skaber forbindelse mellem sind og sjæl.
  • En særlig oliegave med essentielle hjertelige olier.
  • Tid til hygge, refleksion og fællesskab med ligesindede.

Hver workshop er unik, selvom temaet er det samme, så du kan med fordel deltage flere gange og få nye oplevelser hver gang.


Om yogaen:

  • Yin yoga hjælper med at løsne spændinger, skabe indre ro og bringe krop og sind i balance. Vi anvender beroligende æteriske olier for at fremme din afslapning og selvforkælelse.

  • Kundalini yoga er en kraftfuld yogaform, der arbejder med at vække din sovende energi, kendt som kundalini, gennem dynamiske øvelser, åndedrætsteknikker og meditation. Denne praksis frigør blokeringer og styrker både krop, sind og sjæl.


Naturens kraft:

Den ceremonielle cacao er en gammel, spirituel praksis, hvor rå cacao fungerer som et helligt eliksir. Cacao er kendt for sine hjerteåbnende egenskaber, og ceremonien skaber en dyb forbindelse mellem sind og sjæl. Det er en oplevelse af fordybelse og refleksion, der bringer dig tættere på dig selv.

 


Din underviser:

Natassia Rosewood er yoga- og meditationslærer, terapeut (ph.d.) og indehaver af Lykkedal Retreat. Med sin store erfaring og varme tilgang guider hun dig nænsomt gennem dagens forløb.

 

 


Praktisk information:

Lykkedal Retreat er et klimavenligt kursuscenter, omgivet af frodig natur i Nordsjælland. Kun 10 minutters kørsel fra de smukke strande ved Tisvildeleje og Gribskovs dybe skovområder, samt kun 35 minutter fra København.

I pausen sørger vi for økologisk te og lækre snacks i vores hyggelige skovcafé.


Vi glæder os til at byde dig velkommen til en dag dedikeret til selvforkælelse, fordybelse og velvære!

❤️