Loading...

 

Velkommen til en smuk eftermiddag under nymånen.

 

Dato: 23. juni

Tid: Kl. 11-14

Pris: 350 kr. 

Sted: Lykkedal Retreat, Dalvej 5, 3200 Helsinge

Nymåneceremonier er kraftfulde som fuldmånen, men her fordrer et indre arbejde og blid healingsenergi processen frem mod næste fuldmne. Nymånen kaldes også en sort måne eller den mørkeste nat. 

Ved nymåne kan du plante dine frø og gøde jorden for nye begyndelser og projekter frem mod næste fuldmåne. Her kan du med fordel sætte dine intentioner, planlægge nye projekter og aktivere ønske om transformation. 

Vi starter med blid yin yoga, hvor alle kan være med. Yin Yoga forbinder sind og krop, og når du ligger de lange blide stræk, kommer du dybt tilstede i din krop. Vi lever i en tid, hvor det kan være svært at etablere krops og jordforbindelse pga ydre stimulanser, støj og krav fra samfundet. Natassia guider dig til at slippe tankerne og mærke din krop og det, der lever. 

Workshoppen vil byde på en stimulering af sanserne med essentielle olier, røgelse, ceremoniel cacao og Elvirahs vokale lydbad. Indimellem yina yoga og ritualer tager vi den ceremonielle cacao med, og Elvirah vil bidrage med lydhealing for at forstærke processerne og sætte gang i indre healing. Natassia guider dig ind i simple yoga øvelser, meditation og breathwork.

Den ceremoniellen cacao, også kaldet gudernes frugt, har været brugt i årtusinder i ritualer, ved healing, manifestation, meditation eller til at sætte en intention. Nogle oplever at få bedre kontakt til sig selv og den indre retningsviser. Mange beskriver cacaoen som hjerteåbnende og groundende.

 

 

Om underviserne:

Elvirah Svane: Indehaver af Voice Medicine, Lydhealer og Kærlighedsterapeut. 

Natassia Rosewood: Indehaver af Lykkedal Retreat, Terapeut, Antropolog ph.d. Yoga og Meditationslærer.