Loading...

Fra en ung alder har jeg været fascineret af de oprindelige kulturers forhold til naturen og kosmos. Mine tidligste minder er fyldt med fascinationen af månen og stjernerne, og selv som en ung pige udførte jeg ritualer, der føltes som om de var indlejret dybt i mit indre. Denne udefinerlige tiltrækning mod det ukendte og den skjulte visdom, der synes at hvile i naturen, har formet min rejse som antropolog og nutidig urkvinde.

Da jeg var 17 år gammel, tog jeg det modige skridt at rejse til Amazonas, hvor jeg blev dybt berørt af de indigenous samfunds forbindelse til naturen. Det var her, jeg først blev introduceret til de gamle shamanistiske traditioner, der priste jorden som en levende, åndelig enhed. Jeg blev fortryllet af deres ritualer, der ærede solen, månen, regnen og skovens planter og dyr som hellige.

Denne oplevelse i Amazonas fordybede min forståelse af, hvordan oprindelige kulturer lever i harmoni med naturen og ser sig selv som en del af et større økosystem. Jeg brugte derefter år på at besøge andre kulturer og suge viden til mig. Det inspirerede mig til at forfølge en karriere inden for antropologi.

Nu, som skaber og guide for det shamanistiske forløb for kvinder, ønsker jeg at dele denne vidunderlige rejse med andre kvinder, der også søger forbindelse til deres indre viskvinde og den guddommelige natur omkring os. Min passion for de oprindelige kulturers visdom og min egen personlige rejse har været fundamentet for dette forløb, der er skabt til at genoplive vores forbindelse med naturen, vores indre styrke og visdom

 

Jeg har altid besiddet evnen til klardrømme, med budskaber fra den åndelige verden, og jeg har flere gange haft ud-af-kroppen oplevelser, hvor min bevidsthed har svævet frit gennem tid og rum. Disse spontane oplevelser har jeg brugt de sidste 10 år på at undersøge i dybden fra litteratursøgninger, kulturmøder og forløb indenfor mediumship, healing, tantra og shamanisme, og jeg har samlet en værkstøjskasse med afprøvede metoder til at opøve disse glemte evner fra fortiden. Ved siden af karrierevej med forskning som antropolog har jeg siden 2020 drevet kursuscenteret Lykkedal Retreat. Lykkedal blev manifesteret via klardrømme igennem mange år, hvor jeg fik at vide, at jeg skulle starte et healingscenter i naturen. På Lykkedal har jeg kurser for krop, sind og ånd med yoga, meditation, naturkontakt og shamanisme og andre kan også leje sig ind på stedet. 

Drømmeforbindelsen, herunder klardrømme og astralrejser, er en afgørende del af den shamanistiske praksis, da den fungerer som en kanal til dyb visdom og helbredelse. Gennem drømme kan viskvinden få adgang til åndelige guider og modtage vejledning til helbredelse og løsning af problemer. Drømmenes symbolske sprog tillader at navigere i spirituelle landskaber og bringe nøgler og budskaber tilbage til fællesskabet og til sig selv.

 

 

I løbet af mit liv har jeg forfulgt en bred vifte af uddannelser inden for krop, sind og ånd, drevet af en dyb passion for personlig vækst og spirituel udvikling. Jeg har tilegnet mig viden inden for antropologi, opnået en ph.d. og gennemgået mange andre uddannelsesforløb som fx master hypnoterapeut, yoga, breathwork, mindfulness, familie opstillinger, healing, tantra m.v. Jeg har arbejdet som spirituel rådgiver og hypnoterapeut igennem mange år ved siden af forskning og konsulentarbejde. Jeg er desuden dybt dedikeret til det åndelige arbejde. Jeg sidder på ugentlig basis i seancer og ceremonier for at udvikle bindeledet til den åndelige dimension og min indre intuition og urpower. 

På min rejse har jeg erkendt, at det mest værdifulde værktøj, jeg har erhvervet, er evnen til at være i stilhed og lytte. At lytte til min indre stemme, at lytte til min krops signaler og den guddommelige vejledning, og at skabe forbindelse til åndens og drømmenes univers. At finde Lykkedal via klardrømme har også været min egen proces med at nå dybere ind til min egen kerne. Jeg bruger meget tid i stilhed, og jeg har oprettet forskellige rum på Lykkedal til at indgå i ceremonier og seancer og for at opnå optimale tromme- og klardrømmerejser. Lykkedal er virkelig en oase, som mange af de besøgende her italesætter. Den åndsenergi der findes i naturen her med små åløb, der omkrandser landstedet, uberørt mose, historiske bakker og gamle Pibe Mølle bringer dig ind i en tidløs lomme. 

 

Er du interesseret i shamanisme og din indre urpower, så skriv til info@lykkedalretreat.dk eller send en sms til Natassia på 2390 7473 for mere info om forskellige cirkler og forløb.