Loading...

Velkommen til Lykkedals Sisterhood Cirkel 2024

Træd ind i en magisk verden af kærlig samskabelse og dyb sjæleforbindelse i den smukke mongolske jurt. Vi inviterer dig til at blive en del af vores cirkel, hvor hjertet er centrum for alt, vi gør.

Vi forbinder os med os selv, moder jord og vores livsrejse ved at indtage cacao. Ceremoniel cacao er en hellig eliksir kendt for sine hjerteåbnende egenskaber. Vi fordyber os i denne moder jord drik mens vi deler vores hjerter, drømme og intentioner.

 Aftenerne er fyldt med magi og ritualer: Vores cirkel er et rum for samskabelse med dine cirkelsøstre, hvor vi inviterer dig til at byde ind med et indslag, der nærer sjælen. Det kan være alt fra astrologisk indsigt, trommerejser, shamanistiske ritualer, healing og lydhealing, til yoga, åndedrætsarbejde eller energiøvelser, tarotoplæg, eventyrfortællinger og meget mere.

Lad os sammen udforske og styrke vores indre lys. Vær en del af vores cirkel og oplev den dybe næring og støtte, der kommer fra at være omgivet af sjælesøstre, der deler din rejse og støtter din vækst på din livsrejse.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores hjerteåbnende, transformative cirkel.

Mærker du et kald til denne cirkel, så send en mail til info@lykkedalretreat.dk og hør mere om cirklen, og hvordan du kan blive en del af den. 

Vi optager lige nu nye medlemmer i cirklen.