Loading...

Weekendkursus: Shamanisme og trommerejse – Kontakt til guider og kraftdyr

Dato: 12.-13. oktober, kl. 10-17
Pris: 2700 kr. inkl. vegetarisk/vegansk forplejning og overnatning

NB: Begrænset antal pladser på denne fordybende weekend

Tag med på en dyb åndelig rejse i dette weekendkursus, hvor vi dykker ned i den gamle shamanistiske praksis og udforsker trommerejsen som redskab til at skabe kontakt til guider og kraftdyr. Shamanisme er en af de ældste åndelige traditioner i menneskehedens historie og findes i mange oprindelige kulturer over hele verden. Gennem tusinder af år har shamaner fungeret som brobyggere mellem den fysiske og åndelige verden og hjulpet mennesker med at finde vejledning, heling og indsigt gennem deres kontakt med åndelige væsener og naturens kræfter.

I løbet af kurset vil du lære, hvordan shamanen bruger trommen til at ændre sin bevidsthedstilstand og rejse ind i åndelige verdener. Trommens rytme hjælper med at skabe en kanal mellem vores verden og den åndelige verden, hvor guider og kraftdyr kan give dig støtte og vise dig vejen i forskellige aspekter af livet. Ved at lære denne teknik kan du få adgang til dybere spirituel visdom, indre healing og transformation, som kan skabe varig forandring i dit liv.

I denne weekend vil du også få mulighed for at styrke din forbindelse til naturen. Vi vil lytte til naturens rytme og lade den guide os gennem vores indre processer. Naturen, med sin kraftfulde og beroligende energi, vil være en vigtig del af vores praksis, og du vil få mulighed for at genoprette kontakten til dens visdom gennem trommerejser, ritualer og samvær under åben himmel.

Kurset bygger på den forståelse, at shamanisme er en praksis, der rækker ud over tid og kultur, og stadig kan tilbyde os indsigt i vores moderne liv. Selvom de shamanistiske traditioner varierer fra sted til sted, er der en fælles kerne af viden om naturens kræfter, spirituel balance og menneskets forbindelse til den usynlige verden, som vi vil udforske sammen.

Denne weekend giver dig mulighed for at åbne op for en dybere forbindelse til din egen spirituelle rejse. Gennem trommerejsen kan du møde dine åndelige guider og kraftdyr, som er klar til at hjælpe dig med at finde styrke, vejledning og indre ro. Samtidig vil du opleve, hvordan disse ældgamle teknikker stadig kan give personlig transformation og en følelse af samhørighed med naturens kræfter.

 

Hvad får du:

  • Indsigt i shamanistiske traditioner og trommerejser som åndeligt redskab.
  • Guidet trommerejse til kontakt med dine spirituelle guider og kraftdyr.
  • Værktøjer til at arbejde med trommerejsen som en personlig praksis for indsigt, indre healing og transformation.
  • En dybere forbindelse til naturen og universets åndelige energier, hvor du lærer at lytte til naturens rytme og integrere den i din indre proces.
  • Et trygt og støttende fællesskab for spirituel fordybelse og selvudvikling.
  • Lækker vegetarisk/vegansk frokost under hele kurset.
  • Mulighed for overnatning på kursusstedet, så du kan fordybe dig fuldt ud i weekendens oplevelser.

 

 

Kom med her

 

 

Tidligere deltagere på Lykkedal Retreat

  • "Natassia er en dygtig spaceholder og har en stor viden om shamanisme som både praktiker og antropolog"
  • "Lykkedal er mit favoritsted at lade op"
  • "Jeg mærker mig selv på en helt anden måde, når jeg på Natassias workshops"
  • "Jeg har kendt Natassia i mange år, og hun arbejder på en spændende måde drevet af klardrømme, naturens stemme og sin store erfaring som antropolog og forsker. Hun er en nutidens brobygger"