Loading...

 

Kom med på en magisk workshop med Spirituel Yoga, Nymåne & Cacao Ceremoni og åbn dig for nye begyndelser, indre indsigt og healing

 

Tid:  Tirsdag d. 1 september kl. 11-14.30

Sted: Lykkedal Retreat, Dalvej 5, 3200 Helsinge

Pris: 450 kr.

 

Få plads her

 

Kære sjæl,

Denne nymåne i Jomfruen (d. 3 september), bringer os en unik mulighed for at begynde på ny, sætte klare intentioner og fylde os selv med fornyet energi. Nymånen er traditionelt kendt for at markere nye begyndelser, og når den står i Jomfruens tegn, opfordrer den os til at fokusere på selvpleje, selvfrefleksion og renselse. Jomfruen er et jordtegn, der værdsætter detaljer, rutiner og en holistisk tilgang til sundhed og velvære. Denne nymåne inviterer os derfor til at sætte intentioner, der handler om at tage ansvar for vores krop, sind og sjæl, og skabe balance og harmoni i vores hverdag.

Du får en essentiel oliegave blandet specielt til workshoppens tema og energiformål. 

Vi begynder vores rejse sammen med en blid yin yoga praksis, hvor vi gennem dybe stræk og rolig tilstedeværelse vil åbne kroppen og sindet. Yin yogaen hjælper os med at skabe plads og ro i både krop og sjæl, og forbereder os på den dybere ceremoni, der følger.

Efter yogaen tager vi en pause, hvor du kan nyde te og lækkerier i vores hyggelige skovcafé. Her har du mulighed for at mærke naturens ro og lade energien fra yogaen integrere sig.

Når vi vender tilbage, åbner vi for den ceremonielle del af workshoppen. Vi begynder med at drikke den ceremonielle cacao, særligt lavet med lavendel, som er kendt for at åbne hjertet og skabe en dyb forbindelse til vores indre landskab. Cacaoen hjælper os med at åbne op for de intentioner, vi ønsker at sætte under denne kraftfulde nymåne, og skaber en kærlig og nærende atmosfære for det, der skal komme.

Derefter fortsætter vi med kundalini yoga, energiøvelser, hånd-mudraer, kraftfuld breathwork og essentielt oliebad, som alle hjælper med at løfte og balancere vores energi. Gennem disse praksisser skaber vi en dyb forbindelse til vores intentioner og forbereder os på dagens afsluttende rejse.

Som en smuk afslutning på denne rejse vil vi begive os ud på en meditativ rejse til plantemusik og tromme. Denne oplevelse er særligt unik, da vi anvender en avanceret teknologi udviklet i det spirituelt community i Italien. Her transformeres plantens energifrekvenser til smuk musik, som sammen med trommens rytmer vil guide dig på en dyb indre rejse. Plantemusikken skabes ved at måle og oversætte plantens bioelektriske impulser til lyd, hvilket gør det muligt for os at lytte til plantens energi som musik. Denne musik, sammen med trommens og raslens rytmer, vil hjælpe dig med at åbne dørene til indre indsigt, healing og en stærk forbindelse med den indre og ydre natur. Det er en rejse, der både forsegler og fordyber de intentioner, du har sat for dagen, og bringer dem med dig ud i hverdagslivet og frem mod super fuldmånen denne måned.

Jeg glæder mig inderligt til at byde dig velkommen til denne transformative oplevelse i den smukke natur ved Lykkedal. Lad os sammen skabe noget magisk under nymånens lys.

 

Kærligst,
Natassia

 

 

Ja tak til nymåne magi i jurten

 

Om Lykkedal Retreat:
Lykkedal Retreat er et idyllisk kursuscenter beliggende i naturskønne omgivelser, kun 35 minutters kørsel fra København. Vores yoga-undervisning foregår i en smuk jurt med udsigt til naturen, den historiske Pibe Mølle og hestefolde.

Om underviseren:
Natassia Rosewood, indehaver af Lykkedal Retreat og erfaren yoga- og meditationslærer, ser yin yoga som mere end blot en fysisk praksis – det er en rejse ind i sindet. Yin yoga tilbyder et kontrastfyldt pusterum fra det hektiske tempo i hverdagen og giver mulighed for at genoprette balance på flere niveauer. Uanset om du er nybegynder eller erfaren yogi, kan yin yoga være en berigende tilføjelse til din praksis. Natassia vil være din guide under workshoppen.

 

Anbefalinger fra tidligere kursister:

"Lykkedal Retreat er virkelig en oase af fred og skønhed. Jeg nød hvert øjeblik af workshoppen og gik derfra med en dyb følelse af afslapning." 

"Jeg kan varmt anbefale denne workshop til alle, der har brug for en pause fra hverdagen. Naturen, yogaen og den varme atmosfære var helt perfekt." 

"En unik og vidunderlig oplevelse. Det var første gang, jeg prøvede yin yoga, og det var utroligt, hvor afslappet og fornyet jeg følte mig bagefter." 

"Ceremonien bevægede mig dybt"

"Natassia er en dygtig underviser og spaceholder - god til at være med det, der er"

"Natassia faciliterer med en skøn blanding af antropologisk indsigt og åndskontakt"

 

Tidligere deltagere:

"Jeg blev dybt bevæget af ceremonien"

"Jeg er kommet hjem i mig selv"

"Når jeg er på Lykkedal, føles det som om, at jeg er på et helligt sted, der ikke helt er til at beskrive"

"Jeg kunne bare mærke på forhånd, at det her er dybt og ægte"

" Natassia arbejder inspireret af ånd og alligevel solidt rodfæstet med begge ben på jorden. Hun er dygtig til at intgrere sin viden som antropolog med sine egne erfaringer inden for spiritualitet"

"Natassia er en virkelig dygtig spaceholder. Hun er god til bare at være med det, der er"

"Det er magisk at være i jurten og mærke den stærke energi fra det ceremonielle rum Natassia bygger op. Under en cacao ceremoni havde vi alle elementer i spil...og det var en helt vild oplevelse"