Loading...

Oplev dyb afslapning og velvære for krop, sind og sjæl på smukke Lykkedal Retreat i Nordsjælland. 

 
Gå ikke glip af vores hjertevarme workshops, hvor du guides blidt hjem i dig med yin yoga, meditation og cacao ceremoni. 
 
 

Dato og tid: Søndag d. 15/09 - 2024, kl. 11-14.30

Sted: Lykkedal Retreat, Dalvej 5, 3200 Helsinge
 
Pris: 450 kr 
 

 

Her er temaet 'grounding og indre fred' i en ydre verden med kaos. Denne ceremoni er en invitation til at forankre dig selv og finde stabilitet midt i forandringens hav.

Gennem guidet yoga, meditation og energiøvelser får du metoder til at stå fast og finde grounding i dit liv. Du vil få kontakt til din indre styrke og forbinde dig med jorden under dine fødder for at skabe en solid base at stå på, når livets udfordringer opstår.

 

I en verden, der konstant skifter, larmer og udfordrer, er det afgørende at finde indre styrke og grounding for at navigere gennem livets storme. Denne ceremoni er en invitation til at træde ind i et rum af ro og fred, hvor du kan skabe forbindelse til dig selv. 

Gennem guidede yogaøvelser, meditation og energiarbejde får du teknikker til at grounde dig dybt i dig selv og i livet. Natassia vil guide dig ind i ritualer og energiøvelser, som du kan bruge i din hjemmepraksis for at opnå fred i hverdagen. 

Ceremoniel cacao vil støtte dig i denne proces, idet den åbner dit hjerte-chakra og skaber en dyb forbindelse til dig selv.

Vi vil også udforske forskellige metoder til at skrue ned for støjen i livet, såsom mindfulness-praksis, dyb vejrtrækning og bevidst nærvær og teknikker til jordforbindelse. Disse praksisser vil bidrage til ro, stabilitet og klarhed midt i livets turbulens.

 

På denne workshop får du:
 
  • Afspænding i krop og sind med yin yoga og meditation
  • Inspiration til meditationsteknikker
  • Forbindelse til naturen og jorden
  • Indsigt i æteriske oliers magi i din yoga- og meditationspraksis
  • En særlig oliegave med essentielle olier, der passer til workshoppens tema
  • Hjerteåbnende cacao ceremoni
  • Hygge og fællesskab med ligesindede
  • The og lækre snacks i skovcafeen i pausen 
 
Alle workshops er forskellige, så du kan sagtens deltage i flere med lignende tema ✨️
 
Yin yoga er en meditativ yogapraksis, der hjælper dig med at frigive spændinger og finde indre ro. Når du ligger i de lange blide stræk masseres dit bindevæv indefra, og du får en smidigere krop og et roligere sind. Vi understøtter stillingerne med skønne, velduftende og rene essentielle olier. Alle kan deltage uanset tidligere erfaring med yoga. 
 
Efter en pause fortsætter vi med den ceremonielle del af workshoppen med energi øvelser og kundalini yoga. Her tager vi den lækre ceremonielle cacao med for at opnå hjertekontakt og bygge manifestations energi og healing op. 
 
Undervisningen foregår i en smuk jurt med udsigt til høje træer, grønne marker, historiske Pibe Mølle og heste. 
 
 
Dette er nogle timer, dedikeret til selvforkælelse og velvære. 
 
Lykkedal Retreat er et klimavenligt kursuscenter beliggende i den smukke og bakkede natur i Nordsjælland, kun 10 minutters kørsel fra skønne strande ved Tisvildeleje og skovture i Gribskov. Kun 35 minutters kørsel fra København C.
 
 
Vi glæder os til at byde dig velkommen! ❣️
 
 

Natassia Rosewood er indehaver af Lykkedal Retreat. Hun er yoga, meditations- og mindfulnessinstruktør samt tereapuet, antropolog, ph.d. 

 
 
 
Tidligere deltagere:
 
"Jeg har glemt, hvor meget jeg savner naturen"
 
"Det var magisk at ligge i jurten i yin yoga og lytte til fuglende uden for"
 
"Lykkedal Retreat er en oase i Nordsjællands smukke natur - tæt på byen"
 
"Cacao Ceremonien rørte mig dybt"
 
"Jeg føler, at jeg er kommet hjem i mig selv"
 
"Natassia er en dygtig spaceholder"