Loading...

Velkommen til en dag med total velvære på Lykkedal Retreat! 

 

Trænger du til at genoplade krop, sind og sjæl? Så glæd dig til en fortryllende dag med yoga og natur på smukke Lykkedal Retreat ?

Dato: D. 2 juni
Tid:  Kl 10-16
Sted: Lykkedal Retreat, Dalvej 5, 3200 Helsinge

 

Få plads her

 

Beliggende blot 35 minutters kørsel fra København, er Lykkedal Retreat en oase midt i Nordsjællands smukke natur. Vores kursuslokale, jurten, er en unik rundsal, der danner den perfekte ramme omkring vores yoga & meditations arrangementer med udsigt til heste og natur.

 

Program: 

  • Yin yoga & kundalini yoga: Bliv dybt groundet i dig selv med blide og kraftfulde yogapraksisser, der styrker og løsner din krop. Alle kan være med uanset tidligere yoga erfaring.
  • Natur mindfulness øvelser: Natassia vil guide dig til naturforbindelse og sansning, så du kan mærke din indre ro og få bedre kontakt til din vejrtrækning.
  • Vegansk frokost buffet: Nyd en lækker og nærende frokost lavet med kærlighed og sans for sæsonens råvarer.
  • Ceremoniel cacao: Oplev magien med en smuk yoga ceremoni med klangskåle healing. Vi bruger den skønne ceremonielle cacao, der åbner hjertet og styrker din forbindelse til dig selv og naturen.

Natassia Rosewood er din guide på forløbet. Hun er yogalærer, terapeut, antropolog ph.d. og indehaver af Lykkedal Retreat. 

Anbefalinger fra kursister:

"Lykkedal er mit favoritsted at lade op."

"Det er en oase i Nordsjællands smukke natur."

"Natassia er en dygtig underviser og formidler. Hun er god til at være med det, der måtte opstå, og skaber nogle hyggelige rammer."

"Jeg elsker at lytte til naturen i jurten." 

Tilmeld dig allerede nu og gør noget godt for dig selv! Vi glæder os til at byde dig velkommen!

 

Ja tak til wellness på Lykkedal Retreat