Loading...

 

Shamanistisk forløb for kvinder

 

- Savner du dybere mening og forbindelse med livet og din urkraft?

- Ønsker du at udvikle dig personligt og spirituelt sammen med andre kvinder?

 

I hjertet af hver kvinde findes en kilde, et dybt forankret kald fra fortiden, der hvisker om styrke, visdom og forbindelse med naturen. Dette kald er rodfæstet i den ældgamle arv af kvindelighed, en arv, der strækker sig tilbage til urtiderne, hvor kvinder levede i harmoni med naturen og fulgte månens- og naturens cyklus.

Det shamanistiske forløb, udspringer af ønsket om at genoplive denne forbindelse mellem moderne kvinder og deres urkraft. Det er en invitation til at lytte til den indre stemme, til at genopdage det guddommelige feminine, til at lade sig guide af klardrømme, og til at omfavne den kraft, der ligger i at være en kvinde i alle livets faser.

I dag føler mange kvinder sig frakoblet deres essens på grund af den hektiske livsstil, materialistiske systemer og det moderne samfunds krav. Forløbet er en vej til at genoprette denne forbindelse og skabe et rum for selvrefleksion og heling. 

På forløbet får du redskaber til at navigere gennem livet i større balance ved at integrere naturens rytmer, ritualer og ceremonielle rum i dit daglige liv. Dette skaber ikke kun et frirum fra den moderne livsstil, men det bliver også en kilde til indre styrke og inspiration. Forbindelsen til åndelige elementer såsom evnen til at klardrømme bliver en kilde til at genfinde retningen og formålet i dit liv, hvilket er afgørende i en tid, hvor det kan føles som om man er blevet væk i mylderet af forpligtelser og støj.

Gennem forløbet skabes et shamanistisk og ceremonielt rum, hvor du kære kvinde kan udforske din indre kilde til klarhed og forbindelse, finde styrke i fællesskabet og genopdage den healende kraft, der findes i naturen. Når den indre urkvinde kalder, så  symboliserer det en inderlig opfordring til at vende tilbage til rødderne, tilbage til det tidløse og universelle, hvor kvinder har været vogtere af viden, helbredere og skabere af liv.

Dette forløb er ikke kun en rejse ind i fortiden, men også en rejse mod fremtiden, hvor du kan integrere den gamle visdom i dit moderne liv. Det er samtidig en påmindelse om, at du som kvinde er nøglebærer til transformation og kan skabe en meningsfuld og dybt forbundet tilværelse.

 

Dette får du med:

  • Indsigt i moderne shamanisme og viskvinden på tværs af kulturer
  • Øvelser for større kropsbevisthed, livsbalance og sanselighed
  • Redskaber til åndelig kontakt og styrkelse af intuition
  • Metoder til aktivering af kundalini energi via tromme, rytme, sang, vejrtækning, bevægelse og energiøvelser
  • Indsigt og metoder til klardrømmenes univers
  • Trommerejse og forbindelse til dine kraftdyr/åndelige guider, tolkning af symboler og tegn
  • Metoder til hvordan du integrerer naturkontakt i dit hverdagsliv 
  • Inspiration til hvordan du laver et sacred space og opbygger transformerende ritualer og ceremonier i hverdagen
  • Identifikation af energidræn, metoder til selvhealing og beskyttelse i hverdagen

 

Forløbet 2024

Forløbet starter til midsommer og på en fuldmåne d. 22. juni 2023 og løber over et halvt år. Der er et begrænset antal deltagere, og det kræver en telefonisk samtale med Natassia, før din plads er endelig.  

Du behøver ingen erfaring med shamanistisk praksis eller spirituelle kurser for at deltage 

Datoer:

- 22. juni: Fysisk møde på fuldmåne og midsommer. kl. 10-17.00

- 20. juli:  Online inspiration på fuldmåne 

- 18. august: Fysisk møde på fuldmåne. kl. 10-17.00

- 3. september: Online inspiration på nymåne 

- 14. september: Fysisk møde på fuldmåne kl. 10-17.00

- 17. oktober: Online inspiration på fuldmåne

- 16. november: Fysisk møde og afslutning kl. 10-17.00

Skriv til Natassia på info@lykkedalretreat.dk for at få det fulde program.

Online modulerne frigives på de nævnte datoer. Du modtager et link til modulet, og kan se/tage dem, når det passer ind hos dig. Online modulerne vil bestå af videomateriale, manualer, lydfiler. De fysiske møder er på Lykkedal Retreat i Helsinge.  

Natassia, en nutidig urkvinde og indehaver af Lykkedal Retreat, er din guide på forløbet. Hun arbejder intuitivt, guidet af klardrømme og spirit. 

Natassia vil guide dig igennem emner, der vil åbne din forbindelse til dig selv og din ånd og forbindelsen til naturen. Læring er blended med både fysiske møder og online moduler imellem de fysiske mødegange på Lykkedal Retreat med en masse inspiration og øvelser til din hjemmepraksis.

Dette er et kraftfuldt forløb, hvor du får god tid imellem modulerne til at integrere dine indsigter. 

Normalprisen for forløbet er 12.000 kr. Da det er første gang dette halvårlige forløb kører, vil prisen være reduceret til 7000 kr. inkls. moms. Du har mulighed for ratebetaling. 

Skriv til Natassia for mere info om forløbet og for at få en uforpligtende samtale: info@lykkedalretreat.dk 

 

 

 

Tidligere kursister

"Lykkedal Retreat er et åndehul i naturen, tæt på byen"

"Jeg føler, at jeg er på et helligt sted, der ikke helt er til at beskrive"

"Jeg kunne bare mærke på forhånd, at det her er dybt og ægte"

" Natassia arbejder inspireret af ånd og alligevel solidt rodfæstet med begge ben på jorden. Hun er dygtig til at intgrere sin viden som antropolog med sine egne erfaringer inden for spiritualitet"

"Natassia er en virkelig dygtig spaceholder. Hun er god til bare at være med det, der er"

"Det er magisk at være i jurten og mærke den stærke energi fra det ceremonielle rum Natassia bygger op. Under en cacao ceremoni havde vi alle elementer i spil...og det var en helt vild oplevelse"

 

Læs mere om Natassia her