Loading...

Kære dig,

Forestil dig et døgn, hvor du giver dig selv den gave at træde væk fra hverdagens støj og travlhed og i stedet finde hjem til dig selv ❤️

 

Dette stilhedsretræte er skabt med hjertet og er en kærlig invitation til at forbinde dig med din inderste essens, til at lytte til din sjæls hvisken og finde ro i dit eget selskab, omgivet af naturens omfavnende nærvær ?

I vores moderne verden er det nemt at miste kontakten til den stille stemme indeni. Men når vi træder ind i stilheden, åbner vi døren til en dybere forbindelse med os selv – en forbindelse, der kan give os klarhed, indre fred og en følelse af at være hjemme i os selv.

Forskning viser, at stilhed kan være en kraftfuld medicin for krop og sjæl, og her får du mulighed for at opleve denne magi på egen krop.

Hvad kan du forvente?

Stilhedens hjerterum: Vi starter vores tid sammen i stilhed, som en kærlig gestus til os selv. Her får du lov til at give slip på alle ydre krav og forventninger og blot være med dig selv. Stilheden vil være din guide, når du langsomt finder ind til den indre ro og visdom, som bor i dig.

Yin Yoga: I et blidt og kærligt tempo vil vi bevæge os gennem yin yogaens dybe stræk. Denne praksis er som en omfavnelse af både krop og sind, hvor du får mulighed for at give slip på det, der tynger dig, og i stedet finde ind i en tilstand af balance og nærvær.

Breathwork: Gennem bevidst åndedræt inviterer vi kroppen til at give slip på gamle spændinger og åbne op for ny energi og klarhed. Breathwork er en kærlig måde at komme i kontakt med din indre kraft på og lade dit åndedræt guide dig mod indre frihed.

Gongbad: Lad dig svøbe i gongens helende lydbølger, som med deres dybe vibrationer kan hjælpe dig med at slippe blokeringer og finde en dyb tilstand af fred. Gongbadet er en lydrejse, der renser og revitaliserer både krop og sjæl.

Naturens omfavnelse: Vi inviterer dig til at fordybe dig i naturens skønhed gennem mindfull øvelser og stille tid alene med Moder Jord. Naturen er en kærlig lærer, der med sine rytmer og sin ro kan hjælpe os med at finde tilbage til os selv og til den dybe indre visdom, vi alle bærer på.

Ceremoniel Cacao, bål og fællesskab: Når solen begynder at sænke sig om fredagen, samles vi omkring bålet til en ceremoni med ceremoniel cacao. Denne hjertevarmende plante medicin åbner for dybere forbindelse, kærlighed og fællesskab. Sammen skaber vi et helligt rum, hvor der er plads til at dele, reflektere eller blot være i stilhed og samhørighed med hinanden.

Hvorfor stilhed? Stilheden er en kærlig ven, der giver os mulighed for at finde tilbage til vores indre ro og klarhed. I stilhed kan vi høre de dybe, blide stemmer indeni, som ellers bliver overdøvet af hverdagens larm. Denne stilhed bringer os nærmere vores sande jeg, hjælper os med at slippe det, der ikke længere tjener os, og åbner døren til en dybere forståelse af vores liv og vores vej. Gennem kombinationen af yin yoga, breathwork, gongbad og naturens kærlige favn skaber vi et rum, hvor stilhedens magi kan folde sig ud.

Dette døgn er dedikeret til dig – til at finde tilbage til dig selv, til at nære din sjæl og til at mærke, hvordan det føles at være i dyb kontakt med den, du virkelig er.

Din guider på retrætet:

Zøsser fra Retreatme, Ulvshale.
Psykoterapeut, healer og gong-spiller.

Natassia fra Lykkedal Retreat, Helsinge. Terapeut, antropolog ph.d og yoga og meditationslærer.

Lykkedal Retreat er et fredfyldt kursuscenter beliggende i hjertet af Nordsjællands betagende landskab, kun 40 minutters kørsel fra København. Her får du mulighed for at træde ind i en verden, hvor naturens ro og skønhed omfavner dig fra det øjeblik, du ankommer. På en bakketop, omgivet af høje, majestætiske træer, finder du det unikke jurt tempel – et helligt rum, hvor himmel og jord mødes i harmoni. Fra dette smukke tempel har du en vidstrakt udsigt til de omkringliggende marker, hvor heste græsser fredeligt, og til den historiske Pibe Mølle. Lykkedal Retreat er meget mere end bare et kursuscenter; det er et sted, hvor sjælen kan finde ro og hvor kroppen kan slappe.

Praktisk:

✨️Dato: d. 27-28 september (kl 17-17)
✨️Sted: Lykkedal Retreat, Dalvej 5, 3200 Helsinge
✨️Pris: 1800 kr. inklusiv overnatning og vegansk/vegetarisk forplejning.
✨️For mere info/booking kontakt Natassia på info@lykkedalretreat.dk /tlf 2390 7473

 

Kom med her

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen 

 

Zøsser om stilhed med gongens helende vibrationer

 

 

Her kan du se de smukke omgivelser på Lykkedal Retreat